Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Χορηγοί

 • ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Η Algosystems, Cisco Gold Partner, είναι ένας έμπειρος System Integrator που εξειδικεύεται σε λύσεις υψηλής τεχνολογίας στον κλάδο της Πληροφορικής, των Aυτοματισμών και της Μετρολογίας. Η εταιρία έχει διαγράψει δυναμική πορεία 31 ετών στην Ελλάδα και 5 ετών στο Κατάρ και εμφανίζει αυξανόμενα οικονομικά μεγέθη και πολλαπλές επιτυχημένες υλοποιήσεις σύνθετων λύσεων σε Οργανισμούς από όλους τους κλάδους της αγοράς, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό (Ευρώπη και Μέση Ανατολή). Η Algosystems ξεχωρίζει τόσο για την ικανότητά της να ενσωματώνει τάχιστα στις λύσεις που παρέχει όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, όσο και γιατί μπορεί και παρέχει λύσεις με αξιοπιστία, ώντας ταυτόχρονα ένας ευέλικτος, άμεσα ανταποκρίσιμος και αφοσιωμένος τεχνολογικός συνεργάτης.

Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Στόχος μας είναι η επίλυση των σημαντικότερων επιχειρηματικών προκλήσεων των πελατών μας, παρέχοντας ευφυή δίκτυα και τεχνολογικές αρχιτεκτονικές, δομημένα σε προϊόντα, υπηρεσίες και πλατφόρμες λογισμικού.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.gr.

 • ΧΟΡΗΓΟΣ

Ο ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) ξεκίνησε να λειτουργεί το Μάιο του 2012, μετά από την απόσχιση του κλάδου Διανομής της ΔΕΗ Α.Ε. σύμφωνα με το Ν. 4001/2011 και σε συμμόρφωση με την Οδηγία 2009/72/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης,. Αποτελεί 100% θυγατρική της ΔΕΗ Α.Ε. και του έχει ανατεθεί η Διαχείριση του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, συνεπώς είναι αρμόδιος για να φθάνει αδιάλειπτα το ρεύμα σε όλη τη χώρα. Ο ΔΕΔΔΗΕ διανέμει ηλεκτρική ενέργεια σε 7,4 εκ. καταναλωτές

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

H Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων με παρουσία άνω των 35 ετών στην αγορά. Μεταξύ άλλων, η εταιρία προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο λύσεων λογισμικού και μια πλήρη σειρά υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση στους τομείς της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων (big data), της σύγκλισης δικτύων & του cloud computing για παρόχους τηλεφωνίας και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού, δημοσίου και κυβερνητικού τομέα. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 1.900 υπαλλήλους και διατηρεί θυγατρικές στην Ευρώπη, τη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.intracom-telecom.com

 • ΕΚΘΕΤΗΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Βίκυ Στάµου, τηλ.: 210 661 7777 (εσωτ. 158), fax: 210 6617 778, e-mail: vstamou@boussias.com

 • ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
 • ΕΚΘΕΤΗΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ